Förlåt igen!

Förlåt Förlåt Förlåt för den dåliga uppdateringen!
men jag har inte riktigt haft tid och blogga för igår så åkte jag till han omkring 2 sen så va jag där kollade på vad hon hade fått och så!
Sen så kom min familj dit och vi vart bjuden på middag det va jätte gott och och kul!
Vi var där till typ 11 :)
 
Och idag så har jag varit med isabelle som kom hit ungefär 12 vi ha spelat sims, spelat kinect, spelat FIFA, och studsat och pratat och skrattat! ha varit jätte roligt det också!:)
 
Och just nu så ligger jag i sängen och ska försöka hitte någon bra film som jag ska se på med mäggie innan vi ska gå och lägga oss!
 
Japp nu vet ni vad jag har gjort dom här två dagarna så ska de bli bättre uppdaterat sen!
 
 

Min dag!

Sista natten här hos carro för denna gång har haft jätte roligt och mysigt!
Idag började de med att vi åkte ner och tog en fika med stellan på hans jobb efter de cyklade vi ner på stan och kollade på en bikini åt carro också handlade vi lite mat, åkte hem gjorde mat vart världens godaste dessutom tyckte jag iaf!
Pasta och kyckling vart super, efter de så kom Dan och vi gick ner till gården här utanför och spelade lite kort och spelade fotboll så i det stora hela så har det varit en bra dag! :)
Imorn ska vi upp tidigt för vi ska till sjukhuset för carro skulle kolla nåt sen ner på stan lite sen bär det av hemmåt imorn... :(
 
GRATTIS ÄNNU EN GÅNG!♥

GRATTIS LÅNGÖRA!

Måste bara skriva grattis till den vackraste underbaraste raraste sötaste finaste knäppaste galnaste roligaste snällaste fränaste coolaste kulaste och bäststaste bästisen som finns!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
 
 
 
 
 
 
 

Är hos carro....igen :)

Är just nu hos carro, Jag kom in igår kväll och stannar här tills på fredag!
Idag har vi inte gjort så mycket gick ner på stan förut och köpte lite saker tills fotbolllägret Kollade på present till Hanna också kollade vi bara runt.
Resten av dagen ska vi väl bara äta och kolla på en visning på en lägenhet!
Sen efter den kanske vi gå och spelar lite fotboll eller badar eller något sånt.
 
Eftersom jag är hos Carro har jag ingen bild så får ta en gammal bild..
 

Öratjärn

Min morron började med att jag försökte få tag i Hanna och fråga om hon ville hitta på nåt men eftersom sömntutan aldrig vaknade hann jag fixa annat att göra! Jag åkte till öratjärn med Sandra micka och tian va jätte kul tyckte jag iaf! Vi hörs mer sen måste fixa lite saker!:)


Min helg!

Första bilden vart tagen idag från när vi badade i öratjärn!
Andra bilden är från när mäggie och jag var ute och sprang idag!
Tredje bilden är från igår när vi skulle åka iväg och fiska
Fjärde bilden är när vi är och fiskar! :D
 

Vi i ett nötskal!

Den här dagen bli väl också en värdelös dag kan jjag ju tänka mig..
Igår när magda och jag skulle sova så kom vi på en genialisk ide kl 9 imorse skulle vi gå ut och gå och springa efter de så tänkte vi gjort frukost.
Kl 9 imorn så vaknade jag oc h fösökte få upp den livlösa saken i min säng men inte gick det inte somnade om till 11 gjorde frukost sen dess ha vi bara försökt hittat på saker och göra...:(
Först tänkte vi ha åkt och badat i öratjärn men sen när vi kollade hur varmt de va ute så vart v inte lika sugen längre...
Sen så tänkte vi ha åkt in till sundsvall och östersund och gått på bio men man måste ju också ha pengar till det!
Jaa du mäggie du och jag i ett nötskal idag!!
 

Diggiloo Diggilej!

Igår så va de diggiloo och fy sjutton va mysigt de är fast vi ha varit på de i fem år! :)
Tänkte först inte åka för att pappa ville inte eftersom de stod på datan att de skulle bli regn hela kvällen så då tyckte vi inte de va nån ide men då kl 2 så tänkte jag och mamma att de brukar ju vara så mysigt så varför inte så vi slängde i lite fika och filtar och allt va de va, Sen åt vi mat efter de ner på hammarn och hämtade stolar och en biljett av stellan åkte hem till Hanna och där började vi våran färd mot bispgården! :)
va iaf jätte bra och mysigt och inte en ända droppa for ner från himlen så yr måste börja uppdatera lite bättre tro jag!!
 

Följ mig på instagram!

Nu tänkter jag faktiskt börja blogga och försöka ha kvar blogglusten länge, vi får väl se på slutet av veckan hur de här komma gå egentligen!
 

Idag har jag inte gjort ett skit eftersom de ha varit så fult väder, Visst jag åkte ju och fiska med stellan nicke carro och magda va väl rätt så kul men resten av dagen va bara seg!
Imorn så verkar de ju ÄNTLIGEN bli fint väder så jag och mäggie tänkte ta första doppet i öratjärn imorn kväll, som jag längtat!!
 
föresten ha fixat så jag har instagram nu om ni har intresse för att följa mig emmajohannalarsson Ha de så gött! '
 
En bil från igår på diggiloo, men upptäckte nu att himlen och mammas kind va ganska vit... :D
 
 

RSS 2.0